Πιείτε τον Καφέ σας και Παίξτε Κουλοχέρη

Πηγή: Microgaming

Το Gaming Club βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καφέ του Le Kaffee Bar στις 5 Ιουνίου 2019. Είναι γνωστό ότι το καζίνο μας προσφέρει τους καλύτερους κουλοχέρηδες στην αγορά και ο νέος βίντεο κουλοχέρης με έμφαση στην άνεση και την οικειότητα θα σας καταπλήξει.

Προσφέρει 5 τροχούς και 3 σειρές, με ειδικές λειτουργίες που βοηθούν τον παίκτη, όπως Δωρεάν Γυρίσματα, πολλαπλασιαστές μέσω συγκεκριμένων συμβόλων, μεγάλα κέρδη και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε 31 γλώσσες, ώστε να το απολαύσουν παίκτες από όλον τον κόσμο.

Τα εξαιρετικά γραφικά και η φιλική ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψουν να αφεθείτε στην εμπειρία και να εστιάσετε στο να γεμίσετε το πορτοφόλι σας με μεγάλα κέρδη!

Χαρακτηριστικά του Παιχνιδιού

Όπως στους αγαπημένους σας κουλοχέρηδες, οι βασικοί κανόνες και τα χαρακτηριστικά του Le Kaffee Bar είναι τυπικοί για τους έμπειρους παίκτες.

Ο κάθε παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει από 0,30 έως 30 ευρώ σε κάθε τράβηγμα του μοχλού, επιλέγοντας τον συνδυασμό νομισμάτων και αξίας αυτών που επιθυμούν, έως το μέγιστο όριο των 300 νομισμάτων. Η αξία του κάθε νομίσματος μπορεί να κυμανθεί από 0,01 έως 0,10 ευρώ.

Εάν έχετε την τύχη με το μέρος σας και ποντάρετε το μέγιστο δυνατό ποσό, μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 850.000 νομίσματα, που αντιστοιχούν σε 85.000 credits, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να παίζετε για μια ζωή!

Η απόδοση κερδών και επιστροφής του παιχνιδιού είναι σε καλό επίπεδο, καθώς το κεφάλαιο που στοιχηματίζετε επιστρέφεται σε ποσοστό 96,51%, ενώ κάθε φορά που τραβάτε τον μοχλό, έχετε πιθανότητα 22,57% να πετύχετε κάποια νίκη! Χάρη στους 243 τρόπους να κερδίσετε, θα ξαφνιαστείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για μεγάλα κέρδη αλλά και ατελείωτη διασκέδαση.

Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει κλασικά σύμβολα αλλά και κάποια πιο διασκεδαστικά, όπως κεκάκια ή καφετιέρες, που πραγματικά μεταφέρουν με ακρίβεια την ατμόσφαιρα που θα περιμένατε σε ένα καφέ. Επίσης, ειδικά σύμβολα με χαρακτήρες που είναι stacked σε 3 σειρές σας προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη.

Δοκιμάστε την τύχη σας και προσαρμόστε τα στοιχήματά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και το επόμενο τράβηγμα του μοχλού μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τις φοβερές ειδικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα της εμπειρίας για τον κάθε παίκτη και έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Σύμβολα Scatter

Εστιάστε την προσοχή σας στον 1ο και τον 5ο τροχό και θα δείτε να εμφανίζονται τυχαία τα Σύμβολα Scatter, που δεν οδηγούν σε άμεσα κέρδη αλλά συλλέγονται με τη μορφή κουπών καφέ, τις οποίες προσθέτετε σε έναν ειδικό μετρητή.

Συλλέξτε 10 κούπες και όταν τις εξαργυρώσετε, θα λάβετε 10 Δωρεάν Γυρίσματα, που χρησιμοποιούν πολλαπλασιαστή κερδών 3x. Αν περιμένετε να συλλέξετε 20 κούπες, θα κερδίσετε 15 Δωρεάν Γυρίσματα με πολλαπλασιαστή 4x και εάν επιμείνετε, μπορείτε να φτάσετε στο ανώτατο όριο των 30 κουπών, οι οποίες εξαργυρώνονται αυτόματα και λαμβάνετε 18 Δωρεάν Γυρίσματα, με πολλαπλασιαστή 5x, για τα μέγιστα δυνατά κέρδη στο παιχνίδι.

Δωρεάν Γυρίσματα

Τα Δωρεάν Γυρίσματα που κερδίζετε με τα Σύμβολα Scatter, τα οποία πραγματοποιούνται με τον μέσο όρο στοιχήματος που έχετε χρησιμοποιήσει και που αυξάνονται βάσει του αριθμού των συμβόλων που έχετε συλλέξει, σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε τους πολλαπλασιαστές που αντιστοιχούν στον αριθμό των κουπών που εξαργυρώσατε.

Spin Again

Τα γνωστά σύμβολα Wild εμφανίζονται και σε αυτό το παιχνίδι. Ο μοναδικός τρόπος να παρουσιαστούν στους τροχούς είναι αν πετύχετε τρία ίδια σύμβολα στους κεντρικούς τροχούς (2ο, 3ο, 4ο) ή στην ίδια σειρά, αλλά σε αντίθεση με άλλους κουλοχέρηδες, ο σκοπός τους είναι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Spin Again, με την οποία λαμβάνετε ένα δωρεάν γύρισμα και το μεσαίο σύμβολο του συνδυασμού μετατρέπεται σε σύμβολο Wild που μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο χρειάζεστε για να κερδίσετε.

Ακόμα καλύτερα, αυτή η λειτουργία δεν έχει όριο επαναλήψεων, οπότε μπορείτε θεωρητικά να συνεχίσετε χωρίς διακοπές. Επιπλέον, τα σύμβολα Scatter που εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας μετράνε κανονικά για τον μετρητή, οπότε αυξάνονται και οι πιθανότητές σας να κερδίσετε ακόμα περισσότερα Δωρεάν Γυρίσματα.

Καθίστε στον Καναπέ σας και Κερδίστε

Μπορείτε να συνοδέψετε το παιχνίδι με τον αγαπημένο σας καφέ, είτε έναν ζεστό εσπρέσο ή έναν φρέντο καπουτσίνο και να φανταστείτε τον κόσμο να βρίσκεται μαζί σας και να σας στηρίζει, στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τη ζωή σας με ένα τυχερό τράβηγμα του μοχλού.

Ελάτε στο καφέ του Gaming Club και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία.