Νέοι κουλοχέρηδες με σούπερ ήρωες

Diamond Force Online Slot | Gaming Club
Πηγή: Microgaming

Τα παιχνίδια καζίνο και πιο συγκεκριμένα οι online κουλοχέρηδες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς σε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου και απευθύνονται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Αν ασχολείστε με αυτού του είδους τα παιχνίδια, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κουλοχέρηδων, που δεν είναι άλλη από την Microgaming. Η εταιρεία αυτή κυκλοφορεί συχνά νέους κουλοχέρηδες με ποικίλα θέματα και χαρακτηριστικά.

Αυτή τη φορά, η Microgaming σε συνεργασία με το στούντιο Crazy Tooth Studio, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά το παιχνίδι “Diamond Force™”. Πρόκειται για ένα φρέσκο παιχνίδι, με ένα πολύ αγαπημένο θέμα, που δεν είναι άλλο από τους υπερήρωες. Κάθε ήρωας έχει μια διαφορετική σούπερ δύναμη την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σοφά καθώς παίζετε το παιχνίδι προκειμένου να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα δυνητικά σας κέρδη.

Εισαγωγή στους νέους online κουλοχέρηδες

Όπως αναφέραμε ήδη ο τίτλος του νέου παιχνιδιού είναι “Diamond Force™”. Αυτοί οι κουλοχέρηδες πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 14 Απριλίου 2020 και εδώ θα δούμε μια περιεκτική παρουσίασή τους με τα βασικά στοιχεία που γνωρίζουμε έως τώρα. Σε αυτούς τους online κουλοχέρηδες θα μπορείτε να παίξετε με τέσσερις κυρίως χαρακτήρες. Κάθε ένας από αυτούς έχει ένα πολύχρωμο σύμβολο, αλλά και μια ειδική ικανότητα. Θα πρέπει να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε την ικανότητα κάθε παίκτη, αλλά και να συνδυάσετε τις ικανότητες μεταξύ τους προκειμένου να δημιουργήσετε ηρωικές και επικές νίκες σε κάθε σειρά! Είτε είστε λάτρεις των ταινιών και κόμικς με υπερήρωες είτε όχι, αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι με κουλοχέρηδες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα βασικά χαρακτηριστικά του κουλοχέρη

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδι με online κουλοχέρηδες της Microgaming, έτσι και σε αυτό εδώ θα βρείτε ορισμένα χρήσιμα σύμβολα τα όποια θα κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον όταν ενεργοποιηθούν.

Χαρακτηριστικό TeamUp: Το χαρακτηριστικό που θα παρουσιάσουμε είναι το Team-Up, το οποίο είναι αρκετά φαντασμαγορικό. Αν στους τροχούς πετύχετε τρία η παραπάνω από τα σύμβολα των υπερηρώων, τότε αυτά θα ενωθούν και θα εμφανιστεί μπροστά σας ένα νέο ταμπλό με ειδικά σύμβολα στους τροχούς του. Αν καταφέρετε να πετύχετε τους σωστούς συνδυασμούς, μπορείτε να πετύχετε πολύ καλές αποδόσεις. Πέρα από αυτό, η εμφάνιση και τα ειδικά εφέ που εμφανίζονται είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά με πυροτεχνήματα και έντονα χρώματα τα οποία λειτουργούν πολύ ενθαρρυντικά στο παιχνίδι. Ουσιαστικά το χαρακτηριστικό αυτό ενεργοποιείται όταν ο παίκτης πετύχει δύο ή παραπάνω πλήρεις υπερήρωες εκτός από το σύμβολο Full Stack Bonus το οποίο μπορεί να εμφανιστεί μόνο στον πέμπτο τροχό. Ως ανταμοιβή για αυτό το χαρακτηριστικό θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τους τροχούς για τρεις φορές ακόμα. Είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά.

Στατιστικές πληροφορίες και αποδόσεις για τους νέους κουλοχέρηδες

Ας δούμε τώρα ορισμένες στατιστικές πληροφορίες για το παιχνίδι αυτό. Ένα από τα βασικά στοιχεία είναι ότι υπάρχουν 1024 πιθανές γραμμές πληρωμών. Το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύστημα 5×4, δηλαδή διαθέτει 5 τροχούς και 4 σειρές. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό επιστροφής κερδών προς τους παίκτες το οποίο ανέρχεται στο 96,53% συμπεριλαμβανομένων των respins, ενώ η συνολική συχνότητα επιτυχιών είναι 32,23%.

Αξίζει όμως να τονίσουμε και ορισμένα χαρακτηριστικά για τα στοιχήματα σε αυτούς τους κουλοχέρηδες. Το ελάχιστο δυνατό στοίχημα είναι 0,10 μονάδες, ενώ το μέγιστο δυνατό ανέρχεται στις 10 μονάδες. Βλέπετε λοιπόν ότι τα στατιστικά είναι αρκετά ευνοϊκά για αυτούς τους κουλοχέρηδες.

Ποιους βασικούς κανόνες να ακολουθήσετε στους νέους κουλοχέρηδες

Σε αυτό το παιχνίδι ισχύουν οι βασικοί κανόνες που θα βρείτε στους περισσότερους κουλοχέρηδες της Microgaming. Αρχικά, αν πετύχετε στους τροχούς τρία ή παραπάνω σύμβολα που ταιριάζουν μεταξύ τους, τότε θα δημιουργήσετε ένα νικηφόρο συνδυασμό όπου και αν τύχουν στους τροχούς και οι πληρωμές πραγματοποιούνται πάντα σε βάση των πίνακα πληρωμών. Ακόμη υπάρχει ένα σύμβολο με ένα διαμάντι, το οποίο μπορείτε να πετύχετε μόνο στους τροχούς 1 και 5 και έχει την ιδιότητα ότι μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο.  Οι κανόνες λοιπόν είναι απλοί και δίνουν πολλές δυνατότητες στον παίκτη.

Σύνοψη για τους Diamond Force κουλοχέρηδες

Ολοκληρώνοντας την ανάλυσή μας για αυτούς τους κουλοχέρηδες, θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν ορισμένα στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλα παρόμοια παιχνίδια. Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι το πρωτότυπο και ενδιαφέρον θέμα με υπερήρωες και ειδικές δυνάμεις. Ακόμη, τα γραφικά είναι καλά σχεδιασμένα και η μουσική υπόκρουση ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση ενώ ταυτόχρονα θυμίζει έντονα τη μουσική στις ταινίες κόμικς. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι τα ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία συνδυάζουν τις δυνάμεις των ηρώων προκειμένου να ενισχύσουν τα δυνητικά κέρδη σας.  Μένει μόνο να περιμένουμε έως τις 14 Απριλίου για να δούμε το παιχνίδι σε δράση.