Βγες στη Στεριά με Μία Μεγάλη Ψαριά στο Reel Spinner Online Κουλοχέρη

Βγες στη Στεριά με Μία Μεγάλη Ψαριά στο Reel Spinner Online Κουλοχέρη

Το φρέσκο αεράκι του ωκεανού φυσάει δυνατά στο πρόσωπο σου με ένα μείγμα από αλάτι και ομίχλη. Η καρίνα του σκάφους σχίζει με χάρη τα κύματα καθώς η φουσκοθαλασσιά έρχεται από το μακρινό ωκεανό. Ο ουρανός είναι καθαρός και ο ήλιος λάμπει. Είναι η τέλεια μέρα για τη ψαριά της ζωής σου!

Για όσο διάστημα η ιστορία έχει καταγραφεί από τους ανθρώπους, η αλιεία έχει θεωρηθεί ως μία από τις πιο παραγωγικές μεθόδους βιωσιμότητας του ανθρώπου. Από το ψάρεμα στα ρηχά μιας λιμνοθάλασσας, ως τη χρήση τεράστιων διχτυών με τη βάρκα, ο αρχαίος ψαράς εξαρτιόταν από τον ωκεανό για να κερδίσει τα προς το ζην αλλά και έναν τρόπο για να σιτίσει την οικογένεια του για χιλιάδες χρόνια.

Ενώ η τεχνολογία έχει αλλάξει, και ίσως σε κάποιο βαθμό και το κίνητρο μας για την αλιεία, εξακολουθεί παρ’ όλα αυτά να είναι ένα από τα πιο εξασκούμενα σπορ στον κόσμο. Κάποιοι εξακολουθούν να ασκούν τις ίδιες τεχνικές που οι πολιτισμοί τους έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και αιώνες, ενώ άλλοι διασχίζουν τους ωκεανούς με τα πιο τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα που υπάρχουν διαθέσιμα. Βυθόμετρα, ραντάρ καιρού, καλάμια από ανθρακονήματα καθώς και μηχανισμοί χιλιάδων δολαρίων αποτελούν όλα μέρος της σημερινής εποχής στην τέχνη της αλιείας.

Είτε σου αρέσει το άθλημα λόγω της ιστορίας του, είτε λόγω της επικής δοκιμασίας που θέτει εκείνους που τολμούν να συμμετέχουν σε αυτό, θα λατρέψεις τη νέα έκδοση κουλοχέρη της Microgaming, Reel Spinner, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούλιο. Παίρνει όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της από ένα από τα αγαπημένα χόμπι του κόσμου και το φέρνει μπροστά στην οθόνη σου!

Αφθονία στη θάλασσα

 Όπως θα περίμενε κανείς, η Microgaming ενσωματώνει πάρα πολλά στοιχεία από την αλιεία στα βαθιά νερά στο Reel Spinner. Τα σύμβολα στον κουλοχέρη ποικίλουν με πράγματα που είναι απαραίτητα για μια υπέροχη μέρα μέσα στο νερό.

Πώς σκοπεύεις να πας να αλιεύσεις στα βαθιά ύδατα, χωρίς μια βάρκα; Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι μπορείς να κολυμπήσεις, αλλά μην φανταστείς ότι μπορείς να πας πολύ μακριά! Το καλό πράγμα για μας είναι ότι έχουμε ένα αλιευτικό σκάφος με διπλό κινητήρα και ισχυρό γκάζι για να μας οδηγήσει μακριά στη θάλασσα όπου ζουν τα μεγάλα ψάρια. Θα χανόμασταν όμως αν δεν είχαμε το σύμβολο της φωτεινής μπλε πυξίδας όπου θα μας οδηγήσει πίσω στο σπίτι. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο χρυσός μηχανισμός ψαρέματος που είναι ενωμένος με το καλάμι υψηλής επίδοσης, επειδή όπως ξέρετε τα ψάρια δεν πρόκειται έτσι απλά να πηδήξουν στη βάρκα!

Άλλα σύμβολα περιλαμβάνουν διάφορα είδη ψαριών που θα μπορούσε κανείς να βρει ενώ αλιεύει σε βαθιά νερά. Αυτά είναι το τρομακτικό με αιχμηρά δόντια μπαρακούντα, ο πολύχρωμος κυνηγός, το νόστιμο φαγκρί, ο τεράστιος κιτρινόπτερος τόνος και τέλος το θαυμάσιο χελιδονόψαρο. Οποιοδήποτε από αυτά θα ήταν μία υπέροχη ψαριά!

Μεγάλες Ψαριές

Ακριβώς όπως οι μεγάλες ψαριές στον ωκεανό, αυτές οι προσφορές στους κουλοχέρηδες προσφέρουν ένα μεγάλο μπόνους για τον παίκτη για να εκμεταλλευτεί. Ένα από τα πιο περιζήτητα ψάρια, ο φονικός ξιφίας, χρησιμεύει ως ένα σύμβολο scatter στο Reel Spinner. Εάν μπορείς να εντοπίσεις τρεις ή περισσότερες φορές αυτό το τρομακτικό ψάρι, προετοιμάσου για ένα μπόνους παιχνίδι! Διάλεξε οποιοδήποτε από τα έξι πλωτά σκάφη για να ξεκλειδώσεις μια σειρά από δωρεάν περιστροφές. Το μέγιστο είναι είκοσι οπότε ελπίζουμε να σου συμβεί. Μετά από αυτό, κάνε κλικ στο καρούλι για να καθορίσεις τον πολλαπλασιαστή σου.

Επίσης πρόσεξε για το λογότυπο Reel Spinner. Είναι wild και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σύμβολο εκτός από το scatter, προκειμένου να κάνει μια γραμμή νίκης.

Έτσι επιβιβάσου, σήκωσε την άγκυρα και έλεγξε αυτές τις γραμμές. Ήρθε η ώρα να βρεις τις καλύτερες θάλασσες για να πιάσεις τη ψαριά της ζωής σου!