Τα πιο Παράξενα Ονόματα Κουλοχέρηδων

Σε μια βιομηχανία που υπάρχουν χιλιάδες ονόματα κουλοχέρηδων μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι δημιουργοί θα κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν από το  πλήθος. Δεν υπάρχουν πολλά να κερδίσει κανείς από την έκδοση ενός παιχνιδιού που είναι ουσιαστικά ένα πιστό αντίγραφο χιλιάδων παιχνιδιών που υπήρχαν πριν από αυτό, αφού ο τίτλος πιθανότατα θα χαθεί σε μια ήδη κορεσμένη αγορά.

Η καλύτερη προσέγγιση, λοιπόν, είναι η έκδοση ενός κουλοχέρη που ξεχωρίζει από το πλήθος εξαιτίας της πρωτοτυπίας του. Η πρωτοτυπία, παρόλα αυτά, είναι μια δύσκολή ερωμένη, και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες κάτι είναι τόσο πρωτότυπο που μπαίνει στην κατηγορία του παράξενου. Ένα όχο πολύ γνωστό παιχνίδι με το όνομα Kummeli δεν έχει μόνο ένα παράξενο όνομα, αλλά και μερικές από τις πιο παράξενες εικόνες που έχουν υπάρξει. Πως σας φαίνεται το σύμβολο ενός άντρα που φοράει ένα πουκάμισο, χωρίς παντελόνι, και έχει το ένα χέρι χωμένο στα γεννητικά του όργανα. Αυτό είναι το Kummeli με λίγα λόγια, και είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που έκανε μερικά φρύδια να σηκωθούν. Εδώ είναι μερικά άλλα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστα ονόματα, και εξίσου ασυνήθιστο θεματικό περιεχόμενο.

Hoff Mania

Ο David Hasselhoff είναι μια μοναδική προσωπικότητα για πολλούς λόγους, το λιγότερο επειδή κατάφερε να μείνει στο προσκήνιο αρκετά μετά την κορύφωση της καριέρας του. Ξεκινώντας ως ο κακόφημος  Knight Rider, ο Hasselhof χτύπησε φλέβα χρυσού με το Bay Watch, όπου το πιο σημαντικό κομμάτι του ρόλου του ήταν να τρέχει σε αργή κίνηση στην παραλία δίπλα στην Pamela Anderson.

Αργότερα, αφότου η αρχική του φήμη καθησύχασε, “Ο Hoff” γνώρισε νέα επιτυχία ως ένα τυρένιο meme με αυτογνωσία, καταφέρνοντας να κάνει πλάκα με τον εαυτό του ενώ διατηρούσε την αξιοπρέπειά του. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα που λίγοι διάσημοι το έχουν πετύχει, μόνο οι David Hasselhoff, Chuck Norris και Nicholas Cage being αξίζει να αναφερθούν. Το Hoff Mania είναι ένας κουλοχέρης βασισμένος εξ ολοκλήρου στο αυτοσαρκαστικό χιούμορ που ο David Hasselhoff έχει καταφέρει να επιτύχει, και είναι ένα παράξενο πράγμα για να στηρίξει κανείς ένα παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Σαφέστατα, η αρχική καινοτομία του παιχνιδιού εξασθενεί γρήγορα, αλλά το γεγονός ότι ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει ακόμα είναι μια απόδειξη της παράξενης δύναμης των μέσων δικτύωσης. Δοκιμάστε το παιχνίδι Hoff Mania, αλλά μην εκπλαγείτε αν μείνετε λίγο άναυδοι όταν οι τροχοί αρχίσουν να περιστρέφονται!

Judge Judy

Η Judge Judy είναι μια γνωστή τηλεοπτική διασημότητα, κυρίως αναγνωρίσιμη ως μια τηλεοπτική κριτής που δεν ανέχεται ανοησίες. Είναι γοητευτική με ένα τρόπο κάπως σαν τρομαχτική γιαγιά, και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παρέχει απόλυτη δικαιοσύνη.

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί κάποιος με σώας τας φρένας σκέφτηκε ότι είναι καλός πρωταγωνιστής για ένα παιχνίδι κουλοχέρη. Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άλλα τηλεοπτικά σόου που είναι καταλληλότερα για ένα παιχνίδι κουλοχέρη, αλλά κάποιος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Judge Judy. Αν η ίδια συμφώνησε προσωπικά σε αυτό ή όχι παραμένει μυστήριο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο · το παιχνίδι είναι κάπως παράξενο, όπως ακριβώς το τηλεοπτικό σόου!

40 Shades Of Santa

Αν η δημιουργία ενός κουλοχέρη βασισμένου στην Judge Judy ήταν μια παράξενη ιδέα, η προσπάθεια να συνδυαστούν ένα τελείως κακογραμμένο βιβλίο για τον Σαδισμό και τον Μαζοχισμό με ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα ίσως είναι μια από τις πιο παράξενες ιδέες στην ιστορία. Σίγουρα, ο συνδυασμός είναι προφανώς αστείος, αλλά το λιγότερο που μπορούμε να πούμε παράξενος!

Τα ξωτικά και οι χειροπέδες δεν συνυπάρχουν σε οποιαδήποτε τεντωμένη φαντασία, αλλά το 40 Shades of Santa καταφέρνει να τα συνδυάσει με ένα πειστικό, αν όχι ανησυχητικό τρόπο. Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι για όταν δεν υπάρχουν παιδιά τριγύρω, αλλιώς θα πρέπει να εξηγήσετε γιατί το μαστίγιο του Αϊ-Βασίλη δεν χρησιμοποιείται στους ταράνδους του!

Monty Python’s Spamalot

Οι Monty Python είναι ακόμα κάτι τραβηγμένο όταν πρόκειται για δημιουργία παιχνιδιου κουλοχέρη, και με το που βγήκε το Monty Python’s Spamalot προκάλεσε μεγάλη διαμάχη. Αυτό οφειλόταν κυρίως στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς που ένιωθαν ότι οι Monty Python ξεπουλήθηκαν, επιτρέποντας  στο όνομά τους να συνδεθεί με ένα παιχνίδι καζίνο.

Όπως με την Judge Judy, όμως, οι δημιουργοί του υλικού πιθανότατα είχαν μικρή σχέση με το παιχνίδι. Ο John Cleese, μέλος της πραγματικής ομάδας των Monty Python, βγήκε δημόσια για να ενημερώσει τους οπαδούς ότι δεν ήταν υπό τον έλεγχο του. Το ίδιο το παιχνίδι είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, και πιθανότατα έχει το μεγαλύτερο κόστος παραγωγής από όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα, χρησιμοποιώντας πολλά από τα γραφικά των Monty Python και το  Holy Grail. Αλλά, όσον αφορά τους κουλοχέρηδες, εξακολουθεί να είναι ένα μάλλον παράξενο θέμα!

Υπάρχουν επίσης κουλοχέρηδες με ονόματα όπως Machine Gun Unicorn (ναι, σωστά το διαβάσατε), Cash and Curry, Planet Exotica και Hairway to Heaven, όλοι τους με θέματα τόσο παράξενα όσο τα ονόματά τους!