Σε Βοηθάει Το Ένστικτο Σου Να Κερδίσεις Όταν Παίζεις Online;

Σε Βοηθάει Το Ένστικτο Σου Να Κερδίσεις Όταν Παίζεις Online;

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο τύποι παικτών στο καζίνο. Υπάρχουν εκείνοι που παίζουν με το ένστικτο και εκείνοι που χρησιμοποιούν μια μαθηματική προσέγγιση και υπολογίζουν προσεκτικά τις πιθανότητες σε κάθε τους κίνηση. Το ερώτημα είναι, ποιος τύπος παίκτη έχει στην πραγματικότητα το πάνω χέρι. Είναι ένα αρκετά περίπλοκο ζήτημα, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνηγορούν. Ας ρίξουμε μια ματιά στο κάθε είδος και αυτό που τους κάνει διαφορετικούς.

Οι παίκτες που παίζουν με το ένστικτο εμπίπτουν σε διάφορες κατηγορίες. Υπάρχουν εκείνοι που παίζουν μόνο για διασκέδαση ή για να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Αυτοί οι παίκτες είναι συχνά στην ευχάριστη θέση να αφήσουν την τύχη να τους οδηγήσει και δεν προσπαθούν πολύ σκληρά για να νικήσουν το σύστημα ή για να κοιτάξουν να έχουν τις καλύτερες αποδόσεις.

Έπειτα, υπάρχουν οι παίκτες που εμπιστεύονται το ένστικτο τους. Πρόκειται για τακτικούς παίκτες, οι οποίοι παίρνουν τα παιχνίδια τους αρκετά σοβαρά, αλλά είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να δουν πως κυλάει η ροή των ζαριών ή των φύλλων. Αν παίζουν με ένα live dealer ή ενάντια σε άλλους παίκτες, μπορεί να βρεθούν να ρίχνουν μία ματιά ενστικτωδώς στους αντιπάλους για το πως παίζουν, και να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις ενέργειες τους για να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον τους.

Έπειτα, υπάρχουν οι στρατηγικοί παίκτες. Αυτοί οι παίκτες έχουν την τάση να αγαπούν παιχνίδια όπως τα ζάρια ή την ρουλέτα, επειδή έχουν υπολογίσει προσεκτικά τις πιθανότητες για καθένα από τα διαφορετικά στοιχήματα. Μπορούν επίσης να αγαπούν το παιχνίδι του μπλάκτζακ ή του πόκερ, καθώς αυτό τους δίνει την ευκαιρία να υπολογίσουν τις πιθανότητες των διαφόρων συνδυασμών των καρτών που θα μπορούσαν να τους προσφέρουν μία κερδοφόρα θέση.

Έτσι, πίσω στο ερώτημα, ποιανού τρόπος παιχνιδιού είναι καλύτερος;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τελική απάντηση. Οι παίκτες που παίζουν ενστικτωδώς συχνά δεν έχουν καν επίγνωση του γεγονότος ότι τα συναισθήματα που έχουν για την επόμενη κίνηση είναι στην πραγματικότητα βασισμένα σε διεργασίες που συμβαίνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, και ότι το ένστικτο είναι στην πραγματικότητα ένα ταλέντο. Από την άλλη πλευρά, οι έξυπνοι στρατηγικοί παίκτες με μαθηματικό μυαλό μπορούν να χρησιμοποιούν στρατηγικές για να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες τους και να παρατείνουν το παιχνίδι για περισσότερο χρόνο για να έχουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Ξοδεύουν, επίσης, ένα μεγάλο μέρος του χρόνου με το να εργάζονται ή να κάνουν εξάσκηση σε ένα παιχνίδι, πριν αρχίσουν να τοποθετούν χρήματα με πραγματικά στοιχήματα.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι εάν πρόκειται να αναμετρηθούν ένας παίκτης με ισχυρό ένστικτο ενάντια σε έναν ισχυρό στρατηγικό παίκτη με μαθηματικές ικανότητες, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.